DNA a dispus, inceperea urmaririi penale impotriva viceprimarulului municipiului Miercurea Ciuc, Szoke Domokos, pentru de trafic de influenta. Edilul sef al municipiului, Raduly Robert Kalman a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa ca, avand in
DNA a dispus, inceperea urmaririi penale impotriva viceprimarulului municipiului Miercurea Ciuc, Szoke Domokos, pentru de trafic de influenta. Edilul sef al municipiului, Raduly Robert Kalman a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa ca, avand in vedere faptul ca Szoke Domokos este acuzat pe nedrept, Consiliul Local va suporta toata cheltuiala acestuia, inclusiv onorariul avocatului.

Primarul municipiului Miercurea Ciuc acuza autoritatile din teritoriu ca-l impiedica sa-si desfasoara activitatea. Raduly Robert a declarat ca in ultimii trei ani si jumatate au fost asaltati de diferite cereri, petitii si initiative ale unor cetateni si ale autoritatilor, cum ar fi: Prefectura, Politia, Parchetul, Garda de Mediu si, in curand DNA, fiind acuzati de discriminare, abuz in serviciu si trafic de influenta. „Suntem asaltati de tot mai multe petitii ale unor cetateni care se plictisesc sau ale unor autoritati care asa considera ca trebuie sa-si justifice banul public cu care sunt platite” a afirmat Raduly Robert. Acesta a vorbit despre o ultima plangere, sosita pe „nepusa-masa” de la DNA, care a inceput urmarirea p enala impotriva viceprimarului Szoke Domokos, acuzat de trafic de influenta.

Viceprimarul ar fi primit 2000 de euro


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.