Principalul finantator al echipei timisorene, Marian Iancu, a criticat defensiva lui "Poli" Stiinta, care a primit 16 goluri in primele 10 etape. "Avem momente proaste, de indisciplina tactica, iar acest lucru ma ingrijoreaza. Intram pe teren prea um
Principalul finantator al echipei timisorene, Marian Iancu, a criticat defensiva lui "Poli" Stiinta, care a primit 16 goluri in primele 10 etape. "Avem momente proaste, de indisciplina tactica, iar acest lucru ma ingrijoreaza. Intram pe teren prea umflati si avem deficiente. Nu este numai parerea mea. Pozitiv este doar faptul ca reusim sa revenim", a declarat oficialul timisorean, echipa sa primind gol in fiecare meci disputat in acest sezon in Liga1. Antrenorul Dusan Uhrin jr (foto) este de acord cu opinia sefului sau: "Are drepate, s-au facut unele greseli in aparare. Dar, este normal sa treaca putin timp pentru omogenizare. Mc Kain si Canu au ramas din sezonul trecut, restul fiind jucatori nou-veniti. Dar, sigur ca trebuie sa punem la punct defensiva".   Intariri Desi a recunoscut fra­gi­litatea defensivei, Du­san Uhrin sustine ca la iar­na se va gandi daca va intari acest compartiment: "S-a pus problema de a transfera alti jucatori in pauza competitionala, dar nu ma grabesc, prefer sa ma concentrez pe ce am acum". In schimb, Marian Iancu este hotarat: "Vom aduce intariri".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.