Fortat de numarul mare de accidentari, Victor Piturca a fost nevoit sa improvizeze la fiecare meci pe care echipa nationala l-a sustinut in aceasta campanie, de cele mai multe ori avand succes cu mutarile pe care le-a gandit. A readus la lot jucator
Fortat de numarul mare de accidentari, Victor Piturca a fost nevoit sa improvizeze la fiecare meci pe care echipa nationala l-a sustinut in aceasta campanie, de cele mai multe ori avand succes cu mutarile pe care le-a gandit. A readus la lot jucatori care pierdusera Nationala de mai mult timp, Rosu, Ogararu sau Bratu, a mutat jucatori de pe un post pe altul, Petre Marin sau Radu Stefan, fara sa piarda nici un meci oficial in ultimii doi ani. In lotul pentru partida de sambata, de la Constanta, sunt nu mai putin de 10 jucatori noi fata de partida din primavara, disputata impotriva batavilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.