Ion Iliescu nu este doar un batrån sarac si cinstit si nici un fost presedinte de tara retras la binemeritata pensie. Ion Iliescu nu strabate lumea in lung si-n lat tinånd conferinte pe sute de mii de euro bucata, asa cum face Clinton, d
Ion Iliescu nu este doar un batrån sarac si cinstit si nici un fost presedinte de tara retras la binemeritata pensie. Ion Iliescu nu strabate lumea in lung si-n lat tinånd conferinte pe sute de mii de euro bucata, asa cum face Clinton, de exemplu. Pentru ca Ion Iliescu nu are, din pacate, pentru cine si pentru ce sa stranga bani. Toata viata, Ion Iliescu nu s-a avut decåt pe el insusi. El insusi si cariera lui de comunist cumsecade, care nu trimite oamenii la Canal, preferånd o bataie buna, ad hoc, in locul unei torturi prea indelungate.

Ion Iliescu a avut sansa de a intra in istorie pe cai mari, dupa ce predecesorul lui a fost pus literalmente la zid. A preferat insa caii mici ai minerilor si ordinele discrete de stårpire a manifestantilor. Tot el a cåstigat, caci in istorie va ramåne cu siguranta.
Daca ar fi sa judecam dupa criteriile domniei-sale, Ion Iliescu este un om realizat. A fost presedinte al Romåniei timp de 10 ani, pe vremea cånd Constitutia vorbea doar de doua mandate a cåte patru ani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.