Nick Nolte si iubita sa, Clytie Lane, au devenit, saptamana trecuta, parintii unei fetite, acesta fiind al doilea copil al actorului in varsta de 66 de ani, informeaza purtatorul sau de cuvant, transmite AFP. SEXY. Bebelusul, al carui nume nu a fost
Nick Nolte si iubita sa, Clytie Lane, au devenit, saptamana trecuta, parintii unei fetite, acesta fiind al doilea copil al actorului in varsta de 66 de ani, informeaza purtatorul sau de cuvant, transmite AFP. SEXY. Bebelusul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, s-a nascut pe 3 octombrie la Los Angeles, potrivit lui Paul Bloch. Mama copilului este o britanica in varsta de 38 de ani, Clytie Lane, cu care actorul are o relatie de mai mult timp. Actorul, care in 1992 primea din partea revistei People titlul de "cel mai sexy barbat in viata", este cunoscut pentru roluri precum cele din "48 de ore" si "Promontoriul groazei". Nolte, care mai are un fiu de 21 de ani, tot actor, a fost nominalizat de doua ori la premiile Oscar, pentru rolurile din "Trauma" (1997) si "Printul mareelor" (1991).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.