Monica Columbeanu a acceptat propunerea unei renumite firme de lenjerie intima, Bordelle, pentru semnarea unui contract de imagine. Dupa mai multe saptamåni de negocieri, in care s-a discutat cu precadere despre recompensa financiara a sotiei
Monica Columbeanu a acceptat propunerea unei renumite firme de lenjerie intima, Bordelle, pentru semnarea unui contract de imagine. Dupa mai multe saptamåni de negocieri, in care s-a discutat cu precadere despre recompensa financiara a sotiei lui Columbeanu, Monica a spus “Da”, urmånd sa puna toate actele la punct saptamåna aceasta.

Din surse apropiate sotilor Columbeanu, am aflat ca saptamana aceasta au loc negocierile finale cu renumita firma de lenjerie intima Bordelle, ai carei reprezentanti i-au propus Monicai un contract de imagine. Patronii companiei au fost de acord cu onorariul cerut de Monica, iar vedeta este hotarata sa accepte aceasta colaborare, pana la finalizarea ei mai fiind doar cateva zile. Sotia lui Columbeanu se va intalni in cursul acestei saptamani cu cei care detin firma de lenjerie pentru a pune la punct ultimele detalii si pentru semnarea contractului. De asemenea, ei vor stabili impreuna data si locatiile unde se vor desfaura sedintele foto.

A primit un apartament la Milano
Monica a fost plecata saptamana trecuta in Italia, unde a filmat un nou clip pentru post ul Fashion TV, ocazie de care a profitat si pentru o noua aparitie pe podium. Monica a urcat pe catwalk la Genova, in cadrul celui mai mare eveniment de boating din lume, unde a prezentat pentru celebrul creator italian Bozart: “A fost foarte frumos. Hainele au fost superbe si mi-a placut mult si locatia. Peste tot erau numai iahturi de lux care iti furau privirea”, ne-a spus Monica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.