Microsoft a anuntat ca Halo 3 a inregistrat vanzari de 170 milioane dolari in primele 24 de ore de la lansarea jocului, de pe 25 septembrie.
"Halo 3, care permite utilizatorilor sa se joace impreuna pe internet, a inregistrat un record al celor
Microsoft a anuntat ca Halo 3 a inregistrat vanzari de 170 milioane dolari in primele 24 de ore de la lansarea jocului, de pe 25 septembrie.
"Halo 3, care permite utilizatorilor sa se joace impreuna pe internet, a inregistrat un record al celor care se conecteaza la serciviile online ale Xbox Live. Halo 3 a fost vandut in 20 de milioane de copii. Microsoft a vandut primele doua jocuri anul acesta in 14,5 milioane de copii, din care peste 5,2 milioane de exemplare au fost numai ale jocului Halo 3", au precizat reprezentantii companiei Microsoft.
Jocul este important pentru Microsoft care depune eforturi pentru a-si stabili dominanta pe piata globala a jocurilor video, de 30 miliarde dolari, care a fost detinuta de Sony in ultimii ani.
Microsoft se afla in competitie si cu consola Wii a Nintendo, care a inregistrat vanzari mai mari anul acesta.
"Potrivit unor raporturi ale retailerilor din intreaga lume, vanzarile la Consola Xbox 360 s-au dublat comparativ cu saptamanile inainte de a fi lansat Halo 3", au declarat reprezentantii Microsoft.
Compania a vandut in august 277.000 de unitati Xbox 360 in SUA si circa 11.000 unitati in Japonia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.