Parlamentul ungar a aprobat varianta finala a unui proiect de lege, cunoscut sub numele de "Lex MOL", prin care este prevenita preluarea companiilor din sectorul gazelor naturale si al electricitatii, clasificate drept active de importanta strategica
Parlamentul ungar a aprobat varianta finala a unui proiect de lege, cunoscut sub numele de "Lex MOL", prin care este prevenita preluarea companiilor din sectorul gazelor naturale si al electricitatii, clasificate drept active de importanta strategica, relateaza Budapest Business Journal, citat de Mediafax. Companiile mentionate in lege sunt MOL, firmele regionale din domeniul gazelor naturale si al electricitatii, uzina nucleara de la Paks si alte sapte centrale energetice, National Power Line Company (OVIT) si Hungarian Transmission System Operator Company (MAVIR). Ofertantul trebuie, conform acestei legi, sa ataseze ofertei o strategie de afaceri aprobata de propriul consiliu director. De asemenea, ofertele publice nu pot fi repetate intr-o perioada de sase luni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.