Lumea din invatamant, elevii si parintii au inceput sa se agite pentru ca ministrul educatiei nu a publicat pe site, asa cum a promis din prima zi de la instalare, noile legi din Educatie. Pe 1 octombrie, noile reglementari privind invatamantul preu
Lumea din invatamant, elevii si parintii au inceput sa se agite pentru ca ministrul educatiei nu a publicat pe site, asa cum a promis din prima zi de la instalare, noile legi din Educatie. Pe 1 octombrie, noile reglementari privind invatamantul preuniversitar, superior si Statutul personalului didactic trebuiau sa intre in dezbatere publica si, dupa 30 de zile, potrivit legii, sa se fi aflat pe mesele parlamentarilor. Ei bine, dupa socotelile noastre, acest lucru este imposibil de realizat in cursul anului 2007, in 2008 si, cu siguranta, nici in 2009 si nici in anii urmatori nu se va intampla o asemenea minune. Motivele sunt foarte simplu de speculat. Numai ca nu le speculam, ci sunt spuse cu exactitate nu de catre noi, cei din presa, ci chiar de catre partenerii de dialog social pe care se bazeaza Adomnitei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.