CICLISM. Spaniolul Oscar Pereiro va primi luni, la Madrid, tricoul galben de castigator al Turului Frantei 2006, in urma declasarii americanului Floyd Landis, pentru dopaj. Pereiro a terminat pe locul doi in editia 2006, la 57 de secunde de Landis, c
CICLISM. Spaniolul Oscar Pereiro va primi luni, la Madrid, tricoul galben de castigator al Turului Frantei 2006, in urma declasarii americanului Floyd Landis, pentru dopaj. Pereiro a terminat pe locul doi in editia 2006, la 57 de secunde de Landis, care in timpul cursei a fost depistat pozitiv cu testosteron. In acest an, Oscar Pereiro s-a clasat pe locul zece in "Marea Bucla", acelasi loc ca in 2004 si 2005.   TROFEE. FIFA a anuntat ieri lista jucatorilor nominalizati pentru trofeul FIFA 2007, care vor fi alesi in urma voturilor exprimate de capitanii si selectionerii echipelor nationale din lumea intreaga. Brazilianul Kaka (AC Milan) este marele favorit, la fel ca si la desemnarea trofeului Balonul de Aur. Cei mai multi jucatori nominalizati ii are Italia, cinci, urmata de Anglia si Franta cu cate patru.   "U" CLUJ. Tehnicianul Mihai Stoichita (foto) este aproape de a prelua functia de director tehnic al formatiei ardelene. "Domnul Stoichita si-a expus pretentiile, atat cele legate de staff-ul tehnic, cat si in ceea ce priveste lotul de jucatori. Nu am cazut inca la o intelegere, pentru ca membrii Consiliului de Admi­­nistratie trebuie sa decida", a spus directorul sportiv, Sorin Vadana. Stochita a anuntat ca doreste sa ocupe functia de director tehnic, iar pentru postul de antrenor principal l-a propus pe fostul tehnician al Ceahlaului, Mihai Stoica.   ARBITRAJ. FIFA va testa doua noutati in domeniul arbitrajului la urmatoarea editie a CM al cluburilor, care va avea loc in luna decembrie, in Japonia: balonul cu dispozitiv electronic pentru a aprecia daca a trecut linia portii si doi arbitri suplimentari. Un purtator de cuvant al FIFA a explicat ca detaliile, mai ales in ceea ce priveste pozitia celor doi arbitri suplimentari, urmeaza sa fie discutate, iar o decizie finala se va lua la Comitetul Executiv de la Zürich, din 29-30 octombrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.