Zece echipe de handbal din Romania, cinci feminine si cinci masculine, si-au aflat, ieri, adversarii din turul al treilea al cupelor europene la handbal. Ele se alatura, astfel, lui Oltchim Rm. Valcea si HCM Constanta, formatii care reprezinta tara
Zece echipe de handbal din Romania, cinci feminine si cinci masculine, si-au aflat, ieri, adversarii din turul al treilea al cupelor europene la handbal. Ele se alatura, astfel, lui Oltchim Rm. Valcea si HCM Constanta, formatii care reprezinta tara noastra in Liga Campionilor la feminin si respectiv masculin. La fete, in Challenge Cup, Dunarea Braila le va intalni pe croatele de la Trgcoop, iar Tomis Constanta pe AC Elfildes, din Grecia. In Cupa Cupelor, Rulmentul Brasov se va infrunta tot cu o formatie din Grecia, in timp ce U Jolidon Cluj joaca impotriva austriecelor de la SSV Dornbirn Schoren. In fine, in Cupa EHF, HCM Baia Mare isi disputa calificarea in turul urmator cu Ikast Bording Elite Handbol, din Danemarca. Meciurile se vor juca in 3-4 noiembrie - turul si la o saptamana returul.

La masculin, cele trei formatii care ne reprezinta in Challenge Cup au adversari din Suedia si Elvetia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.