Echipa masculina HCM Constanta intalneste, in aceasta seara, de la ora 19:30 (in direct la Sport.ro), formatia germana THW Kiel, in cel de-al treilea meci al sau din grupa B a Ligii Campionilor. Fara victorie in partidele disputate pana acum, Rudi St
Echipa masculina HCM Constanta intalneste, in aceasta seara, de la ora 19:30 (in direct la Sport.ro), formatia germana THW Kiel, in cel de-al treilea meci al sau din grupa B a Ligii Campionilor. Fara victorie in partidele disputate pana acum, Rudi Stanescu, Laurentiu Toma (foto primul din stanga) si compania spera sa se reabiliteze in fata propriilor suporteri si sa profite de faptul ca de­tinatoarea trofeului anunta nu­me­roase absente. Din lo­tul germa­ni­lor lipsesc nu mai putin de cinci ju­ca­tori, Kim Andersson, Ni­cola Karabatini, Christian Zeitz, Filip Jicha si Daniel Wessig, toti fiind accidentati. Constantenii abor­dea­za meciul de pe ultimul loc in gru­pa, cu doua in­fran­geri, 25-33 cu Hammarby si 23-28 cu Mont­pel­lier, in timp ce Kiel i-a invins atat pe sue­dezi (37-28), cat si pe francezi (34-22). Cele doua echipe s-au mai intalnit si anul trecut, tot in Liga, nemtii im­pu­nandu-se atat la Constanta (37-28), cat si pe teren propriu (47-31).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.