Finantatorul stelist a declarat ca, dupa Gheorghe Hagi, si Marius Lacatus va avea ocazia de a antrena in Ghencea, insa de la inceputul unei editii de campionat, pentru a putea interveni in cazul in care fostul jucator emblematic al echipei "va duc
Finantatorul stelist a declarat ca, dupa Gheorghe Hagi, si Marius Lacatus va avea ocazia de a antrena in Ghencea, insa de la inceputul unei editii de campionat, pentru a putea interveni in cazul in care fostul jucator emblematic al echipei "va duce armata la ghilotina".
"Si lui Lacatus ii voi da o sansa, insa la un inceput de campionat, pentru ca in caz ca duce armata la ghilotina, sa o pot redresa dupa cinci-sase etape. Nu pot risca acum, la mijlocul campionatului. Si Marius va fi odata la Steaua, dar nu acum! Daca duce echipa la masacru, apoi generalul Becali salveaza situatia. Nu ne jucam cu armata, dupa ce i-am dat stralucire de Liga Campionilor si am facut-o luciu, vii tu sa o ruginesti! Asta trebuie sa facem acum, sa dam repede rugina jos, in cateva etape. O sa vedeti. L-am citit pe Pedrazzini, este un mare profesionist si voi spune la momentul potrivit pe ce ma bazez. Nu acum, pentru ca Pedrazzini pregateste niste surprize", a afirmat Gigi Becali. Acesta l-a atacat din nou pe Hagi, spunand ca i-a dat "o sansa de suflet", insa apoi a dat de "belele" pe care acum trebuie sa le repare si a precizat: "Mai dureaza patru-cinci etape pana isi revine echipa, dupa ce a fost distrusa. Ea, saraca, a fost distrusa, pentru ca am avut un general incat era sa moara toti soldatii! Era sa fie masacrati! Nu le-a dat bine tactica de razboi, inca putin si era masacru. In loc sa le zica atacati flancul drept, le zicea atacati flancul stang! Am salvat armata la timp, i-a innebunit pe saracii soldati. I-am dat o sansa de suflet lui Hagi, era corect, apoi am dat de belele si trebuie sa le repar!".
Blay spre Ghencea
Boss-ul din Ghencea a mai spus ca vrea sa-l achzitioneze pe fundasul George Blay de la Dinamo, cu toate ca a fost sfatuit sa nu il transfere pe jucatorul din Ghana. "Vreau sa-l iau pe Blay de la Dinamo, desi multi imi spun sa nu-l iau, ca n-ar fi bun. E insa un pariu al meu, un examen cu mine. Am dat niste jucatori la Dinamo, acum vreau sa-l iau pe Blay de la ei. Timpul va hotari daca am dreptate sau nu. Am vorbit cu cei de la Dinamo, ei oricum nu-l mai vor. A ramas sa faca actele cei de la mine cu cei de la Dinamo. Il iau acum, intra din iarna", a spus Gigi Becali. "Am primit o oferta pentru Blay de la Steaua, pe care o vom analiza. Nu pot confirma deocamdata daca va ajunge la Steaua sau nu", a replicat Cristian Borcea, directorul executiv al lui Dinamo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.