Dragi ascultatori de radio si cititori ai cotidianului “Gardianul”. M-am gandit la reactiile pe care le vor avea oamenii dragi mie, familia, prietenii sau simplii ascultatori de radio la citirea articolului aparut vineri, 5 octombrie, in cotidianul “Gardianul”. As vrea sa subliniez niste aspecte, pentru a clarifica aceasta situatie:

1) Informatiile preluate de dumneavoastra fac parte dintr-un interviu in care eu povesteam ce faceam la 19 ani, o varsta la care orice tanar este tentat sa experimenteze.
2) As dori sa mentionez ca “fumatul marijuanei” amintit de redactor se refera la faptul ca am incercat marijuana, nu ca as “fuma din greu”, asa cum spune autoarea articolului.
3) Nu consider ca este un subiect public orientarea sexuala a amicilor mei, cu toate ca nu pot spune ca am atatia prieteni care sa nu fie straight incat sa trezesc ingrijorarea doamnei redactor.

In baza afirmatiilor de mai sus, jurnalista Gabriela Dumba a tras o concluzie transformata intr-un intertitlu al articolului in cauza: “Nopti pierdute, sex sportiv si marijuana = drumul spre declin”. Intrebare a mea este: cum este posibil ca niste lucruri pe care eu le-am facut la varsta de 19 ani (si atat!