Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de ieri, suspendarea emisiei OTV pentru trei ore. Postul OTV va trebui sa-si intrerupa emisia maine, in prime time, intre orele 18-21.00,  iar in acest interval se va difuza neintr
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de ieri, suspendarea emisiei OTV pentru trei ore. Postul OTV va trebui sa-si intrerupa emisia maine, in prime time, intre orele 18-21.00, iar in acest interval se va difuza neintrerupt textul sanctiunii.

Intreruperea emisiei vine in urma faptului ca in emisiunea „Dan Diaconescu Direct“, difuzata pe data de 23 septembrie, un copil de sase ani a fost chestionat cu privire la disparitia mamei sale. Articolele 5, 10 si 11 stau la baza deciziei CNA, membrii Consiliului tinand cont ca postul de televiziune a mai avut doua amenzi si zece minute de suspendare a emisiei pentru aceleasi abateri de la legislatia privind audiovizualul. Intreruperea emisiei pentru trei ore este, potrivit vicepresedintelui CNA, Attila Gasparik, cea mai grava sanctiune pe care Consiliul o poate da unui post TV in afara de reducerea perioadei de licenta de la noua la patru ani si jumatate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.