Azi, 11 octombrie, Turneul Laureatilor continua seria de evenimente cu un concert intr-un spatiu neconventional - Cafeneaua Ibis Nord.

Fara scena, fara papion sau cravata, publicul poate lasa in urma conventiile pentru a imbratisa spont
Azi, 11 octombrie, Turneul Laureatilor continua seria de evenimente cu un concert intr-un spatiu neconventional - Cafeneaua Ibis Nord.

Fara scena, fara papion sau cravata, publicul poate lasa in urma conventiile pentru a imbratisa spontaneitatea si placerea de a asculta muzica intr-un mod inedit. Seara promite accente de melancolie si lungi uitari de sine alaturi de piese cunoscute de Chopin, Brahms, Prokofiev, Sarasate sau Liszt in interpretarea proaspata si pasionanta a tinerilor laureati ai Concursului International Jeunesses Musicales Bucuresti.

Startul turneului s-a dat in capitala culturala europeana, cu un concert de exceptie, muzicienii evoluand alaturi de Filarmonica din Sibiu. Un public receptiv, bisuri cerute cu aplauze entuziaste si un zambet pe buzele tuturor - aceasta este atmosfera in care a debutat Turneul Laureatilor 2007.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.