Mentionam ca Meir a cerut Camerei Deputatilor sa sesizeze Parchetul pentru dare de mita in cazul liderilor PD, pe care ii acuza ca i-ar fi oferit primul loc pe liste la alegerile viitoare, in schimbul semnaturii pentru motiunea de cenzura. El a mai s
Mentionam ca Meir a cerut Camerei Deputatilor sa sesizeze Parchetul pentru dare de mita in cazul liderilor PD, pe care ii acuza ca i-ar fi oferit primul loc pe liste la alegerile viitoare, in schimbul semnaturii pentru motiunea de cenzura. El a mai sustinut ca cel mai mult l-a enervat faptul ca presedintele Emil Boc a descoperit ca are dosar penal abia acum, dupa motiunea de cenzura, in conditiile in care o tara intreaga stia acest lucru. Intr-o scrisoare pe care i-a adresat-o presedintelui Camerei, Bogdan Olteanu(PNL), Nati Meir a precizat ca nu-si recunoaste semnatura, in cazul in care aceasta ar fi consemnata, pe textul motiunii de cenzura "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece". In replica, liderul democrat Emil Boc a declarat ca partidul pe care il conduce a devenit extrem de reticent cu privire la adeziunea lui Nati Meir, dupa ce a aflat de dosarele penale pe numele deputatului independent, inscrierea fostului consilier a lui Corneliu Vadim Tudor nefiind validata de niciun for al PD. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.