"Este inadmisibil ca autoritatile sa nu ne ajute pentru a rezolva aceasta situatie. Avem salvari care stau zeci de minute ca sa ajunga la spital, desi sunt foarte aproape de unitatea sanitara. In orice moment un bolnav in stare grava si-ar putea pier
"Este inadmisibil ca autoritatile sa nu ne ajute pentru a rezolva aceasta situatie. Avem salvari care stau zeci de minute ca sa ajunga la spital, desi sunt foarte aproape de unitatea sanitara. In orice moment un bolnav in stare grava si-ar putea pierde viata, dar pe nimeni nu intereseaza aceasta situatie. Nicaieri in lume nu se lucreaza astfel. Toate spitalele de urgenta au zone pentru accesul salvarilor, noi nu", a declarat pentru Mediafax, Claudiu Turculet, managerul Spitalului de Urgenta Floreasca. La randul lui, directorul Serviciului de Ambulanta al Municipiului Bucuresti, Ovidiu Cizmaru, a declarat ca masinile cu bolnavi in stare grava stau cate jumatate de ora in strada, asteptand sa ajunga la spital. Medicii cer sprijin autoritatilor pentru a gasi solutii astfel incat accesul la Spitalul de Urgenta Floreasca sa fie usurat. Seful Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, comisarul sef Marian Motoc spune ca traficul in zona se desfasoara cu dificultate din cauza lucrarilor la carosabil, a numarului mare de masini care tranziteaza zona, dar si a indisciplinei unor soferi. Motoc a mai spus ca a discutat deja cu primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, pentru a urgenta procedurile de licitatie privind ridicarea masinilor parcate neregulamentar. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.