"S-au trimis documentele si o solicitare scrisa prin care cerem medicilor legisti un punct de vedere fata de concluziile medicilor de la Spitalul Fundeni", a precizat pentru ZIUA comisarul sef Gheorghe Dumitru, seful Politiei Sectorului 2. Surse din
"S-au trimis documentele si o solicitare scrisa prin care cerem medicilor legisti un punct de vedere fata de concluziile medicilor de la Spitalul Fundeni", a precizat pentru ZIUA comisarul sef Gheorghe Dumitru, seful Politiei Sectorului 2. Surse din cadrul INML ne-au precizat, de asemenea, ca au sosit "anumite solicitari pe care urmeaza sa le analizam".
Ancheta privitoare la moartea fostului patriarh a fost declansata in urma dezvaluirilor aparute in ZIUA. Potrivit unor informatii din randul anchetatorilor, cei doi medici care au participat la operatie, doctorul chirurg Ionel Sinescu si doctorul anestezist Dan Tulbure, se acuza reciproc. Pana acum, doar doctorul Sinescu a dat declaratii scrise in fata anchetatorilor.n (P.C.; V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.