Amanarea pana dupa alegerile din 2008 a unor impozite arata incertitudinea manifestata pe scena politica, iar bugetul pe 2008 ar fi trebuit sa fie mai prudent si sa includa cu precadere cheltuieli care pot impulsiona cresterea economica pe termen lun
Amanarea pana dupa alegerile din 2008 a unor impozite arata incertitudinea manifestata pe scena politica, iar bugetul pe 2008 ar fi trebuit sa fie mai prudent si sa includa cu precadere cheltuieli care pot impulsiona cresterea economica pe termen lung, considera analistii, potrivit Mediafax. "Pe de o parte, masurile sugerate nu conduc la largirea bazei de impozitare si la cresterea veniturilor, iar pe de alta parte presupun cheltuieli mai ridicate", a declarat agentiei Mediafax Marko Mrsnik, analist in cadrul Standard&Poor's. Kenneth Orchard, analist al Moody's, spune ca ponderea veniturilor bugetare in PIB este scazuta si ca probabil este nevoie de finantarea adecvata a dezvoltarii economice si un nivel european pentru servicii publice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.