Toti cei interesati pot depune formularele completate individual, pe propria raspundere, la serviciile de asistenta sociala in a caror zona teritoriala se afla domiciliul sau resedinta, respectiv la adresele str. Olari 11-13; Calea Mosilor 132; str.
Toti cei interesati pot depune formularele completate individual, pe propria raspundere, la serviciile de asistenta sociala in a caror zona teritoriala se afla domiciliul sau resedinta, respectiv la adresele str. Olari 11-13; Calea Mosilor 132; str. Heliade intre Vii 36; sos. Iancului 59, bl. 101; str. M. I. Glinka 7; Calea Mosilor 229; str. Masina de Paine 65. In paralel, familiile si persoanele singure din sectorul 2 care indeplinesc conditiile de acordare a ajutoarelor pentru incalzirea locuintei cu energie termica in sistem centralizat vor depune formularele completate, individual sau prin asociatiile de proprietari/chiriasi, la furnizorul de energie termica, respectiv RADET Bucuresti, in Str. Carei 15. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 2 a transmis deja catre furnizori, la sfarsitul lunii septembrie 2007, cererile si declaratiile pe proprie raspundere care se vor completa de catre beneficiarii de ajutoare de incalzire pentru sezonul rece 2007-2008. La randul lor, conform prevederilor legale, furnizorii de energie termica si gaze naturale au obligatia de a transmite consumatorilor individuali si asociatiilor de proprietari/chiriasi, cereri in vederea completarii pentru acordarea de ajutoare pentru incalzirea locuintei, precum si a unor facilitati populatiei pentru plata energiei termice.
Primaria sectorului 3, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, anunta ca de la 1 octombrie primeste cererile pentru acordarea subventiei privind incalzirea locuintei pe perioada iernii. Beneficiarii ajutoarelor pentru incalzirea locuintei sunt familii si persoane singure cu domiciliul in sectorul 3, cu venitul mediul lunar/membru de familie mai mic de 500 de lei si care utilizeaza pentru incalzirea locuintei energie termica furnizata in sistem centralizat, gaze naturale, lemne, carbuni si combustibil petrolier. Valoarea ajutorului lunar este stabilit prin dispozitia primarului in functie de venitul pe membru de familie, daca valoarea consumului este mai mare sau egala cu acest nivel sau la valoarea consumului, daca este mai mic decat cuantumul stabilit. Pentru incalzirea in sistem centralizat/gaze naturale ajutorul se acorda pe baza cererii titularului, insotita de declaratia pe proprie raspundere privind componenta familiei, veniturile acesteia si numarul de camere aferent locuintei. Formularele pentru acordarea ajutoarelor pentru incalzirea locuintelor sunt distribuite beneficiarilor incepand cu 1 octombrie, care completate se pot depune pana la data de 20 octombrie 2007 individual sau de catre asociatiile de locatari la RADET, pentru energie termica in sistem centralizat; Distrigaz, pentru incalzire cu gaze naturale; Directia sociala pentru incalzire cu lemne, carbuni si combustibili petrolieri.
Si Directia Generala de Asistenta Sociala a sectorului 6 anunta ca se pot depune cererile de acordare a ajutoarelor pentru caldura aferente sezonului rece. Stabilirea dreptului la ajutorul pentru incalzirea locuintei cu gaze naturale se face incepand cu luna depunerii cererii si se realizeaza prin dispozitia primarului, o singura data, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2007-31 martie 2008. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.