Ministrul justitiei, Tudor Chiuariu, a cerut repunerea pe rol a solicitarii de revocare a lui Doru Tulus din functia de sef al Sectiei a II-a din cadrul DNA. CSM a dat un termen de gratie, pana la anul, managerilor DNA pentru a remedia deficientele
Ministrul justitiei, Tudor Chiuariu, a cerut repunerea pe rol a solicitarii de revocare a lui Doru Tulus din functia de sef al Sectiei a II-a din cadrul DNA. CSM a dat un termen de gratie, pana la anul, managerilor DNA pentru a remedia deficientele inregistrate in activitatea institutiei. Procurorul general Laura Codruta Kovesi ia punct cu punct neregulile constatate si face recomandari si indicatii sefului DNA. Asta este tot ce a ramas de pe urma unui control „la sange“, mult clamat in ultima luna. Chiuariu are ce are cu Tulus, CSM nu prea poate taia in carne vie, pentru ca e ales de procurori, iar Kovesi nu are decat atributii de administrare.

Prezentam cateva fragmente din solutia data de Sectia de procurori a CSM pe raportul de activitate al DNA, cu precizarea ca documentul a fost insusit ca atare, cu exceptia obiectiunilor ridicate de Daniel Morar: „Se admite eliminarea din raportul care va fi dat publicitatii a mentiunii de la pagina 19 alin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.