Sub titlul de "Fotografia saptamanii", Premiile Ioan Chirila lanseaza un concurs pentru cei pasionati de fotografie.

Provocarea se adreseaza tuturor celor care au curajul de a pune mana pe o camera foto si de a arata tuturor rezultatul. C
Sub titlul de "Fotografia saptamanii", Premiile Ioan Chirila lanseaza un concurs pentru cei pasionati de fotografie.

Provocarea se adreseaza tuturor celor care au curajul de a pune mana pe o camera foto si de a arata tuturor rezultatul. Concursul se va desfasura pana pe 25 noiembrie si este arbitrat de doi profesionisti: Cristi Preda, cel mai cunoscut fotograf sportiv din Romania si Alex Galmeanu, unul dintre cei mai reprezentativi si mai bine cotati artisti fotografi ai momentului.


Sportul nu inseamna doar stadion, patroni, vedete, premii sau medalii. Sportul inseamna pasiune, pofta si placerea jocului, efort si dorinta de a castiga.

Gaseste cel mai potrivit atribut, cel mai bun unghi, cea mai buna locatie. Dorinta noastra este de a dezvolta o alta perspectiva asupra fotografiei de sport. In spiritul patriarhului gazetariei sportive romanesti, imaginile ar trebui sa imbine sportul cu arta.

Fotografiile vor trebui trimise la foto@ioanchirila.ro . Ele vor fi postate intr-o galerie multimedia interactiva, unde vizitatorii au ocazia de a le nota.

La sfarsitul fiecarei saptamani, fotografia cea mai reusita va fi premiata de catre URSUS, sponsorul principal al Premiilor Ioan Chirila, cu cate doua baxuri de bere si un set de pahare cu un design special. Fotografiile castigatoare vor aparea pe editia online a unuia dintre cele mai cunoscute cotidiane romanesti, cu link catre blogul sau site-ul concurentului.

La sfarsitul campaniei, dintre fotografiile castigatoare in fiecare saptamana, cei doi arbitri vor alege "the lucky one". Castigatorul va primi un premiu surpriza, din tehnologia IT.

De asemenea, site-ul  www.ioanchirila.ro va incepe sa fie mai activ, prin textele propuse pentru sectiunea "Talentul anului" ce vor fi postate pe site de astazi, 9 octombrie.  Juriul este cel care va dezbate si va premia pe cel sau cea care va dovedi prin comentariile sale sportive ca este un urmas demn al "marelui cronicar".
Din dorinta de a incuraja jurnalismului sportiv, URSUS este cel care pune in joc premiile sectiunilor din competitie. Aceasta initiativa vine in completarea actiunilor anterioare ale URSUS printre care se numara "Dinastia Campionilor" si "Invingatori pentru Romania", proiecte ce au vizat deopotriva sportivi romani de cariera si jurnalisti talentati.
"URSUS a facut un scop in sine din a celebra momentele de succes ale romanilor, iar aceasta este o ocazie ideala. Sportul romanesc are nevoie atat de succese din randul sportivilor, cat si de succese din randul jurnalistilor, motiv pentru care salutam initiativa Premiilor Ioan Chirila de a premia excelenta jurnalistica.", a declarat Mugur Nicolae, Brand Manager URSUS.  

Vizitatorii siteul  www.ioanchirila.ro , se vor putea bucura de intregistrari audio si video cu marele cronicar, precum si de comentariile "la cald" ale jurnalistilor sportivi de marca. O galerie foto cu Ioan Chirila alaturi de personalitati de marca: Ilie Nastase, Nicolae Dobrin, Mircea Lucescu, Rica Raducanu si echipa Rapid Bucuresti, Ion Tiriac, Bela Karoly, Nadia Comaneci, Eugen Barbu sau Fanus Neagu.
Cunoscuti editorialisti vor impartasi opiniile lor despre cele mai proaspete evenimente, in timp ce sectiunea de stiri sportive va fi actualizata zilnic.

Contact: Catalin Chitei - PR Executive
Tel: 021-318.94.39; mobil: 0722.375.753
Email : catalin.chitei@agentiadevise.ro


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.