Mai mult, premierul a spus ca el este dispus sa refaca Alianta D.A., daca PD nu va mai fi condus de Basescu. "Democratii sunt inhibati, noi suntem dezamagiti si, din pacate, de unde am fost parteneri, am devenit adversari", a mentionat liderul PNL. E
Mai mult, premierul a spus ca el este dispus sa refaca Alianta D.A., daca PD nu va mai fi condus de Basescu. "Democratii sunt inhibati, noi suntem dezamagiti si, din pacate, de unde am fost parteneri, am devenit adversari", a mentionat liderul PNL. El l-a criticat pe presedintele Basescu, deoarece "nu a irosit nici un moment fortele pentru a distruge alianta, coalitia, numai pentru a-si pune in aplicare dorinta sa de a monopoliza sau acapara toate parghiile de putere politica". Tariceanu a declarat ca Basescu copiaza stilul lui Becali si incearca sa fie, in acelasi timp, si presedinte si prim-ministru. (C.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.