Fostul senator PD Marius Marinescu este de ieri conservator cu acte in regula. El a intrat in PC direct pe postul de vicepresedinte, aceasta fiind o practica a lui Dan Voiculescu de a-i gratula cu functii pe nou-veniti. Marinescu se va ocupa de cerc
Fostul senator PD Marius Marinescu este de ieri conservator cu acte in regula. El a intrat in PC direct pe postul de vicepresedinte, aceasta fiind o practica a lui Dan Voiculescu de a-i gratula cu functii pe nou-veniti. Marinescu se va ocupa de cercetarea abuzurilor, lupta impotriva coruptiei si de problemele sociale. Noul vicepresedinte PC i-a criticat pe democrati ca dupa 2004, cand au ajuns la putere, nu au mai fost interesati de lupta impotriva coruptiei, ci dimpotriva „au dat frau liber coruptiei generalizate“, implicandu-se in asfaltarile dubioase din Capitala, in afacerile imobiliare din Parcul Bordei, iar acum pregatesc „un mare tun in sistemul de pensii private“. Liderul PC Dan Voiculescu considera necesar ca, dupa alegerile pentru PE, sa se contureze un Front comun intre PSD-PNL-PC-UDMR.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.