Procurorul general Laura Codruta Kovesi a solicitat avizul pentru declansarea urmaririi penale a ministrului Agriculturii Traian Remes.Procurorul general Laura Codruta Kovesi a solicitat, luni, avizul pentru declansarea urmaririi penale a ministrului
Procurorul general Laura Codruta Kovesi a solicitat avizul pentru declansarea urmaririi penale a ministrului Agriculturii Traian Remes.Procurorul general Laura Codruta Kovesi a solicitat, luni, avizul pentru declansarea urmaririi penale a ministrului Agriculturii Traian Remes, pentru trafic de influenta.

"In temeiul prevederilor art. 109 alin. 2 din Constitutia Romaniei, art. 12, art. 16 alin. 1 si 2 si art. 19 din Legea 115/1999 privind raspunderea ministeriala, republicata si modificata, Procurorul General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie  l-a sesizat pe Presedintele Romaniei pentru ca acesta sa ceara urmarirea penala fata de Remes Decebal Traian, ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta prevazuta de art. 257 din Codul penal, in dosarul nr. 157/P/2007 al Directiei Nationale Anticoruptie", se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX, de Biroul de presa al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Conform dispozitiilor art. 16 din Legea nr.115/1999, astfel cum a fost modificata prin OUG nr.95 din 4 octombrie 2007, procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a informat  pe  primul - ministru cu privire la sesizarea adresata presedintelui Romaniei, potrivit sursei citate.Mediafax 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.