Cautarile trupului avocatei Elodia Ghinescu, disparuta de la domiciliul din Brasov in dimineata zilei de 30 august, continua si la aceasta ora. Mai multe echipe ale jandarmilor, salvamontistilor, scafandrilor si unitati de caini special antrenati au
Cautarile trupului avocatei Elodia Ghinescu, disparuta de la domiciliul din Brasov in dimineata zilei de 30 august, continua si la aceasta ora. Mai multe echipe ale jandarmilor, salvamontistilor, scafandrilor si unitati de caini special antrenati au inceput deja cautarile in judetul Covasna, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, au fost „periate“ toate vaile si lacurile din Arges. Cautarile efectuate pana in prezent nu s-au soldat cu niciun rezultat. Timp de mai multe saptamani, verificarile au vizat atat judetul Brasov, cat si traseele care leaga Brasovul de Pitesti, localitatea de bastina a politistului Cristian Cioaca, principalul suspect in dosarul Parchetului. „Avem de catuat si in Covasna, dar nu am abandonat Argesul si Brasovul, unde cautarile si observatiile vor continua.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.