Piturca are din nou probleme de lot inaintea "dublei" cu Olanda si Luxemburg, din 13 si, respectiv, 17 octombrie. Astfel, dupa accidentarea lui Contra, devenit indisponibil, selectionerul a aflat sambata ca doi fundasi centrali, Chivu si Tamas, au
Piturca are din nou probleme de lot inaintea "dublei" cu Olanda si Luxemburg, din 13 si, respectiv, 17 octombrie. Astfel, dupa accidentarea lui Contra, devenit indisponibil, selectionerul a aflat sambata ca doi fundasi centrali, Chivu si Tamas, au iesit de pe teren cu probleme medicale, la meciurile echipelor de club. Cum si situatia lui D. Goian este incerta, selectionerul spera in recuperarea celor doi "stranieri".
ITALIA, Serie A, etapa a 7-a * In derby-ul etapei dintre Fiorentina si Juventus Torino, ADRIAN MUTU a fost din nou cel mai bun jucator al echipei sale, atacantul "violetilor" izbutind golul egalarii in minutul 89, cand l-a invins pe portarul Buffon dintr-o lovitura de la 11 metri * CRISTIAN CHIVU (foto) a fost titular pentru Inter Milano, 2-1 acasa cu Napoli. Chivu a fost inlocuit de Maxwell la pauza deoarece a acuzat dureri la spate si la un picior. * PAUL CODREA a jucat doar 45 de minute pentru Siena in victoria obtinuta pe propriul teren, 3-0, contra celor de la Empoli.
ITALIA, Serie B, etapa a 8-a * SORIN PARASCHIV a fost titular pentru Rimini, 2-2 in deplasare cu Chievo Verona. Paraschiv a primit un cartonas galben si a fost schimbat in minutul 75 de Cardinale * BOGDAN PATRASCU a fost rezerva pentru Piacenza, 0-0 in deplasare cu Avellino.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 9-a * VLAD MUNTEANU a intrat in minutul 88 pentru VfL Wolfsburg, 1-0 acasa cu Hansa Rostock. Munteanu a pasat decisiv la golul echipei sale din minutul 89. De la Wolfsburg a lipsit SERGIU RADU, neconvocat * CIPRIAN MARICA a fost titular pentru VfB Stuttgart, 0-2 acasa cu Hannover '96. Marica a fost schimbat in minutul 17, dupa ce Stuttgart a avut un fundas eliminat * IULIAN FILIPESCU (schimbat in minutul 19 din cauza unei accidentari) si MIHAI TARARACHE (integralist) au jucat pentru MSV Duisburg, 1-3 acasa cu Werder Bremen * OVIDIU BURCA, accidentat, a lipsit de la Energie Cottbus, 0-0 in deplasare cu Hertha Berlin.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 10-a * GABRIEL TAMAS (titular, inlocuit in minutul 34 de Mignot) si DANIEL NICULAE (titular, schimbat de Jelen in minutul 70) au jucat pentru AJ Auxerre, 0-2 in deplasare cu Lens. Tamas a iesit accidentat.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 7-a * LUCIAN SANMARTEAN a fost titular pentru FC Utrecht, 2-1 in deplasare cu Venlo. Sanmartean a pasat decisiv la primul gol al echipei sale si a fost schimbat in minutul 70 de Vandenbergh * GEORGE OGARARU a fost integralist in meciul pe care Ajax Amsterdam l-a disputat pe terenul celor de la Sparta Rotterdam, scor 2-2. De la "lancieri" a lipsit NICOLAE MITEA, in continuare accidentat.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 9-a * ALIN STOICA a lipsit de la KAA Gent, 1-1 acasa cu Wesetrlo.
UCRAINA, UPL, etapa a 12-a * TIBERIU GHIOANE a marcat golul victoriei pentru Dinamo Kiev, 2-1 in deplasare cu Zoria. Ghioane a fost integralist si a inscris in minutele de prelungiri * MARIUS MITU a jucat pana in minutul 74 pentru Metalurg Donetk, 1-1 in deplasare cu Zakarpatia.
TURCIA, Super Lig, etapa a 8-a * DANIEL PANCU a intrat in minutul 26 pentru Bursaspor, 1-1 acasa cu Genclerbirligi. Pancu l-a schimbat de Omer Aysan.
UNGARIA, NB-I, etapa a 11-a * CLAUDIU CORNACI a marcat pentru Nyiregyhaza, 2-1 acasa cu Zalaegerszeg. Cornaci a fost integralist si a marcat in minutul 70 pentru 1-1. La Nyiregyhaza, tot integralist a fost si portarul FILIP LAZAREANU, in timp ce MARIUS SAVA a jucat pana in minutul 51, iar SZABOLCS PENRENIY a fost trimis in teren in minutul 46. In schimb, TIBOR MOLDOVAN a lipsit. De la Zalaegerszeg a lipsit SORIN BOTIS * COSMIN GIURA a fost integralist la Sopron 0-1 acasa cu Diosgyor.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 26-a * POMPILIU STOICA a jucat tot meciul pentru FC Moscova, 1-0 pe teren propriu cu Lokomotiv Rostov.
POLONIA, Ekstraklasa, etapa a 10-a * EMILIAN DOLHA a fost integralist pentru Wisla Cracovia, 1-0 acasa cu Legia Varsovia.
SCOTIA, Premier League, etapa a 9-a
l MARIUS NICULAE a fost titular pentru Inverness, 2-2 in deplasare cu Kilmarnock. Niculae a fost inlocuit in minutul 62.
CIPRU, Premier League, etapa a 5-a * ADRIAN MIHALCEA a marcat golul lui Aris Limassol, 1-2 acasa cu Omonia Nicosia. Mihalcea a fost integralist si a marcat in minutul 69. Pentru Aris, LAURENTIU DINITA si MIHAI STERE au intrat pe teren in minutul 59, iar CIPRIAN MOZACU a jucat din minutul 79. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.