Fotbalul a devenit un sport sangeros. Ultima etapa a Ligii 1 a fost una dramatica din punct de vedere al accidentarilor. In primele trei partide, putin a lipsit sa nu asistam la o drama. Cristian Coroian(Gloria Bistrita), Liviu Mihai (Pandurii) si A
Fotbalul a devenit un sport sangeros. Ultima etapa a Ligii 1 a fost una dramatica din punct de vedere al accidentarilor. In primele trei partide, putin a lipsit sa nu asistam la o drama. Cristian Coroian(Gloria Bistrita), Liviu Mihai (Pandurii) si Alin Chita (UTA) au parasit terenul grav accidentati, plecand cu ambulanta direct la spital. Cel mai tare a avut de suferit bistriteanul Coroian, acesta s-a ales cu patru coaste rupte si un plaman perforat dupa ce s-a ciocnit cu portarul Universitatii Craiova, Mircea Bornescu. Jucatorul a fost internat de urgenta la terapie intensiva, urmand sa mai ramana cateva zile in spital. ”Are patru arcuri costale fracturate cu hemideomotorax pe hemitoracele drept si un emfizem subcutanat. Aceasta inseamna ca un fragment osos a intepat plamanul, iar aerul a iesit in pleura.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.