Va plac copiii, ii iubiti, dar nu va veti exterioriza afectiunea. Sunteti preocupati sa le asigurati bunastarea, o educatie ingrijita, si un start bun in viata. Aveti nevoie de zambete, veselie, miscare, zgomot, iar orice privire dura sau fire sobra
Va plac copiii, ii iubiti, dar nu va veti exterioriza afectiunea. Sunteti preocupati sa le asigurati bunastarea, o educatie ingrijita, si un start bun in viata. Aveti nevoie de zambete, veselie, miscare, zgomot, iar orice privire dura sau fire sobra va va taia elanul. Nu uitati ca reactiile copilaresti au nevoie de intelegere si de apropiere, ca veti fi incantati atunci cand ceilalti se vor relaxa si veti face efectiv ceea ce va place. Ideea de libertate va face sa conteze tot ceea ce va asigura libera miscare si liberul arbitru.
Sunteti pregatiti pentru a va lasa admirati si adorati, dar nu puteti fi stapaniti total. Stiti ce-si doreste partenerul, dar nu doriti ca si acesta sa stie ce doriti dumneavoastra.
Comportamentul va ascunde frica de iubire si nevoia de certitudine.
Iubiti jocurile exuberante in contact direct cu natura. De obicei, dati dovada de prudenta si un comiteti acte de brutalitate. Legati cu usurinta prietenii, sunteti expansivi, pasionati de orice inseamna lucruri placute. Posedati o inteligenta logica, ce analizeaza si se bazeaza pe probe. Aveti multa nevoie de intelegere, de afectiune, si aveti capacitatea de a va depas i emotiile. Discutiile in contradictoriu sau tratamentul aspru, nu au nicio utilitate, fiind mult mai intelept sa va calmati si sa va purtati cu blandete.

Berbec
Sunteti mai spectaculosi in succese ca altadata. Capatati relief pe plan social. Un profund sentiment al datoriei va tempereaza egocentrismul, iar sentimental milei va stapani tendintele dumneavoastra de egoism. Cu toate acestea, egoismul va izbucni, devenid nemilos pentru cei care va incurca drumul, si pe care ii veti zdrobi. Veti cauta sa faceti opere de binefacere anonime. Reusita materiala este punctul forte al zilei. Puteti incerca sa analizati avantajele unei relatii pe care o aveti de scurt timp.

Taur
Aveti un caracter decis, logic, cautati sa vi se recunoasca puterea si sa fiti celebri. V-ati saturat de anonimat, de munca in favoarea altora, asa ca veti aborda o alta atitudine, va veti replia astfel incat sa cadeti in picioare. Este foarte important sa inlocuiti revolta cu intelegerea tuturor lucrurilor care vi se intampla. Devenid mai intelepti veti realiza cat de mult va poate schimba viata o simpla modificare de atitudine. Incercati sa intelegeti ca viata este mult mai complexa decat credem noi!

Gemeni
Va atrag persoanele cu o personalitate complexa, dinamice, care nu pierd timpul cu lucruri marunte. Din acest motiv, nu va veti exterioriza prea mult, si veti cauta sa indepartati toate acele persoane care va fac rau. Puteti sari de la o extrema la alta, ceea ce va face rau, uitati angajamentele si chiar intalnirile fixate, dar apoi va cereti scuze fara niciun fel de regret. Ati putea fi mai toleranti cu persoanele care va ajuta, deoarece puteti da impresia de indiferenta.

Rac
Unul dintre membrii familiei isi poate pierde autocontrolul, va poate da un ultimatum. Nu interpretati gresit aceasta atitudine, si incercati sa intelegeti ce anume l-a determinat sa ia aceasta hotarare! Va puteti specializa, puteti relua anumite studii incepute cu ceva timp in urma. Detestati barfa indreptata impotriva dumneavoastra de catre un cunoscut. Puteti intra intr-o relatie, deoarece simtiti nevoia unei vieti pasionale, in care actiunile vor fi realizate cu fler si finete.

Leu
Nu suportati esecurile si folositi umorul pentru autoprotectie, si intreaga energie pentru depasirea dificultatilor si atingerea scopului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.