Banca de investitii Goldman Sachs a declarat vineri ca intentioneaza sa preia intreg pachetul de actiuni al companiei japoneze de imobiliare Simplex Investment Advisors Inc., evaluata la 156,95 miliarde yeni (1,35 miliarde de dolari), informeaza Reut
Banca de investitii Goldman Sachs a declarat vineri ca intentioneaza sa preia intreg pachetul de actiuni al companiei japoneze de imobiliare Simplex Investment Advisors Inc., evaluata la 156,95 miliarde yeni (1,35 miliarde de dolari), informeaza Reuters, citat de NewsIn. Compania Goldman ofera 215.000 yeni pentru o actiune Simpex, cu 65% peste pretul afisat la inchiderea sedintei de tranzactionare de joi de catre titlurile Simpex (130.000 yeni). Nikko Cordial, cel mai mare actionar al Simpex, a declarat ca este de acord cu oferta facuta de Goldman. Nikko Cordial si asociatii sai detin 42,5% din actiunile Simpex. Goldman a declarat ca planuieste sa cheltuiasca 124,7 miliarde de yeni pentru aceasta oferta, ce va fi valabila intre 12 octombrie si 8 noiembrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.