Vineri a fost Ziua Ospitalitatii la Spitalul de Psihiatrie Socola. Manifestarea a fost inclusa in cadrul programului Zilele Spitalului, iar invitatul special al evenimentului a fost actorul Florin Piersic. Artistul a facut un show de zile mari prin
Vineri a fost Ziua Ospitalitatii la Spitalul de Psihiatrie Socola. Manifestarea a fost inclusa in cadrul programului Zilele Spitalului, iar invitatul special al evenimentului a fost actorul Florin Piersic. Artistul a facut un show de zile mari prin saloanele cu bolnavi psihic, atat pentru barbati,cat si pentru femei, povestindu-le intamplari din viata lui, plin de umor si de carisma, ca intotdeauna.

Dupa cum a spus prof. dr. Calin Scripcaru, managerul spitalului, actorul Florin Piersic a dorit mult sa viziteze spitalul si le-a prezentat bolnavilor un moment artistic. „Este pentru prima oara cand organizam Ziua Ospitalitatii la Spitalul Socola. Toti invitatii au posibilitatea sa viziteze spitalul, chiar si locurile unde nu este acces.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.