Fundasul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat, luni, la reunirea reprezentativei Romaniei, ca desi are dureri va putea juca in meciul cu selectionata Olandei, din preliminariile Campionatului European din 2008. APT. "Daca ant
Fundasul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat, luni, la reunirea reprezentativei Romaniei, ca desi are dureri va putea juca in meciul cu selectionata Olandei, din preliminariile Campionatului European din 2008. APT. "Daca antrenorul decide, probabil ca voi putea sa joc. Am o lovitura in calcai, am iesit preventiv la pauza meciului cu Napoli. E destul de dureroasa, dar nu cred ca vor fi probleme pentru sambata. In ceea ce priveste umarul este din ce in ce mai bine, chiar daca trebuie sa-l imobilizez si la antrenamente si la meciuri. Incep sa ma obisnuiesc sa imi folosesc cat mai putin mana stanga, pentru ca alta alternativa nu am. Meciul cu Olanda va fi greu, ca toate de pana acum. Mai sunt patru jocuri, iar mai mult ca niciodata punctele sunt vitale. Speram sa obtinem rezultatul pe care il asteapta toata lumea si noi in primul rand. Speram sa jucam la fel de bine ca pana acum, la fel de uniti, poate cu un plus de daruire. Noi am tintit victoria in fiecare meci pe care l-am disputat pana acum. O vom face si sambata constienti ca, poate mai mult ca oricand, greselile pe care le vom face vor fi fatale. De aceea trebuie sa fim precauti in ceea ce priveste organizarea, dar in acelasi timp trebuie sa construim si sa incercam sa castigam un meci. Nu cred ca un egal poate fi considerat o infrangere, deoarece aduce un punct", a spus Chivu. PIERDERE. Referitor la faptul ca antrenorul-jucator al formatiei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, ar fi decis sa se retraga de la nationala, Chivu a afirmat: "Este o pierdere, deoarece aducea acel plus de experienta de care nationala avea nevoie. Este decizia lui, dar nu stiu cat de adevarata este. Nu ramane decat sa-i multumim pentru ce a facut, face si va face, deoarece este un demn exemplu atat pentru noi cat si pentru tinerii jucatori". Portarul dinamovist Bogdan Lobont a declarat ca jucatorii nationalei sunt mobilizati si constienti ca ii asteapta un meci greu. "Cu siguranta va fi un meci dificil din toate punctele de vedere. O sa avem parte de toate. Dorim sa facem o partida buna si la final sa ne bucuram. Suntem cu totii mobilizati. O sa si suferim, suntem constienti de asta. Olanda are jucatori care pot decide singuri soarta unei partide", a precizat Lobont. Meciul cu Olanda, din grupa G de calificare la Euro-2008, va avea loc, sambata, de la ora 20.15, pe stadionul Farul din Constanta, iar partida cu Luxemburg se va disputa pe stadionul Josy Barthel din Luxembourg, la 17 octombrie, de la ora 21.15.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.