Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a stabilit ca s-a incalcat dreptul de proprietate al reprezentantilor Pietei Dorobanti din Bucuresti, care au obtinut decizii irevocabile prin care administratia de sector si a pietelor erau obligate sa l
Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a stabilit ca s-a incalcat dreptul de proprietate al reprezentantilor Pietei Dorobanti din Bucuresti, care au obtinut decizii irevocabile prin care administratia de sector si a pietelor erau obligate sa le plateasca 270 de mii de euro.
La sfarsitul saptamanii trecute, Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg s-a pronuntat in cauza Piata Bazar Dorobanti SRL, constatand incalcarea art. 6 alin. 1 din Conventia pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale, care garanteaza dreptul la un proces echitabil, precum si a art. 1 din Protocolul nr. 1 la Conventie, care garanteaza dreptul de proprietate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.