Patru politisti rusi au fost ucisi iar alti zece raniti dupa ce un convoi de vehicule care transporta angajati ai Ministerului de Interne a fost vizat, duminica, de o ambuscada in regiunea Cecenia, informeaza segodnya.ua. TERORISM. Mai multe pers
Patru politisti rusi au fost ucisi iar alti zece raniti dupa ce un convoi de vehicule care transporta angajati ai Ministerului de Interne a fost vizat, duminica, de o ambuscada in regiunea Cecenia, informeaza segodnya.ua. TERORISM. Mai multe persoane neidentificate au deschis focul, duminica dimineata, asupra convoiului in districtul montan Vedeno din sudul Ceceniei, potrivit presei ruse care a citat surse din cadrul politiei cecene. Escorta facea parte din trupele suplimentare detasate in regiune in urma ciocnirilor cu rebelii ceceni care au avut loc sambata si care s-au soldat cu moartea unui militant. Trupele ruse au fost implicate in doua conflicte majore cu separatistii ceceni incepand din 1994, dar Kremlinul sustine ca situatia revine la normal. Rebelii care militeaza in favoarea independentei lanseaza in continuare atacuri impotriva politistilor si trupelor ruse in regiunile montane.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.