O descoperire a cri­mi­nalistilor brasoveni, intr-o rapa din zona Cabanei Aviatorilor, de pe drumul Poiana Brasov - Rasnov, relanseaza sperantele de rezolvare a misterului disparitiei avocatei brasovene Elodia Ghinescu. Echipe
O descoperire a cri­mi­nalistilor brasoveni, intr-o rapa din zona Cabanei Aviatorilor, de pe drumul Poiana Brasov - Rasnov, relanseaza sperantele de rezolvare a misterului disparitiei avocatei brasovene Elodia Ghinescu. Echipele complexe de cautare, formate din jandarmi si politisti, au dezgropat un pantalon si o camasa de vara ale uniformei unui politist, patate cu sange.   POZE CU ELODIA. Alaturi au fost identificate cateva poze ale Elodiei impreuna cu sotul, politistul Cristian Cioaca, poze ale avocatei disparute alaturi de prieteni, dar si un bilet de avion cu destinatia Dubai. Perime­trul a fost asi­gu­rat in vederea cercetarilor ama­nun­tite in zona, urmarindu-se des­co­perirea unor alte indicii care ar duce la des­co­perirea cadavrului Elodiei, pro­cu­ro­rii fiind convinsi ca este vorba despre o crima, iar cadavrul ar fi pu­tut fi cio­partit si ingropat in locatii di­ferite. Criminalistii s-au abtinut de la orice comentariu, urmand a se sta­bili proprietarul hainelor de po­li­tist, provenienta si natura petelor de sange dupa ana­lize amanuntite de laborator. "Am extins cercetarile si in judesul Co­vasna, iar la acest caz sunt mobilizate toate fortele de po­litie disponibile", spune comisa­rul-sef Florea Oprea. Gheorghe Dima, avocatul care i-a fost maestru Elo­diei Ghi­nes­cu, isi aminteste ca: "Stagiara mea Elodia era o fata foarte am­bitioasa, voia sa faca o fru­­moasa cariera de avocat. S-a im­plicat in cazuri foarte periculoase, cum a fost cel in care i-a aparat pe tur­cii aceia prinsi cu 35 de kilogra­me de aur la granita. Cu sotul nu se intelegea prea bine". Pro­cu­ro­rii au confirmat ieri ca uniforma de politist ga­sita in rapa aflata la cativa kilometri de Poiana Bra­sov poarta in­semnele Inspectoratu­lui Jude­tean de Politie Brasov, din cadrul careia face parte si suspectul principal, sotul avocatei dis­pa­ru­te Cristian Cioaca, acesta fiind angajat al Sectiei 2 de Politie. Au mai fost gasite si niste carti si re­viste. Surse judiciare ne-au preci­zat ca anchetatorii au sus­pi­ciunea ca uniforma ar apartine politistului Cristian Cioaca, iar petele de sange ar putea fi ale fe­meii. Sotul avocatei pe care an­che­ta­torii o cred moarta, pe baza probelor stranse pana in prezent in dosar, spune insa ca n-are nici o legatura cu hainele gasite in rapa. "Eu nu am nici o treaba in circul asta care se-ntampla prea urat. Nu mai stiu ce sa cred", a spus Cris­­tian Cioaca. El a catalogat afirmatiile acuzatoare la adresa sa ca fiind simple "po­vesti".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.