Conform ultimelor modificari in structura societatii, oficialul nu se mai regaseste printre membrii CA.

In ziua in care Dinamo parasea prematur Cupa UEFA, in Monitorul Oficial aparea un act aditional la actul constitutiv al SC Dinamo 1948 SA, prin care Cristi Borcea era trecut pe linie moarta. Concret, acesta era revocat din functia de administrator, numele sau neregasindu-se nici pe lista membrilor Consiliului de Administratie, devenita impara conform ultimelor reglementari legale. Acestia sint Nicolae Badea, care isi pastreaza functia de presedinte, Vasile Turcu, Florian Walter, Bagher Karimzadeh, Cornel Dinu si, surprinzator, Vladimir Cohn, desi acesta refuzase initial sa participe la majorarea de capital. In cazul in care unul dintre acestia ar dori sa renunte la actiuni, chiar daca beneficiari ar fi rude apropiate, ceilalti vor avea drept de preemptiune. De asemenea, daca vreunul dintre cei sapte intentioneaza sa puna actiunile garantie pentru obtinerea unui credit, acest lucru va fi posibil doar cu acordul celorlalti.

Vasile Turcu declarase vineri ca, alaturi de antrenorul Zenga, Cristi Borcea raspunde pentru rezultatele echipei, astfel ca nu ar fi exclus ca problemele directorului dinamovist sa nu se opreasca aici, mai ales ca „orice act avind ca obiect transferul sau salarizarea jucatorilor ori antrenorilor va putea fi incheiat, sub sanctiunea nulitatii, numai cu aprobarea CA". Paralel, oficialul din Stefan cel Mare are probleme cu justitia, atit intr-un dosar legat de un schimb de terenuri cu primarul Constantei, cit si in ancheta referitoare la transferurile dubioase din fotbal, majoritatea de la Dinamo si sub semnatura lui Cristi Borcea.

O data cu eliminarea lui Borcea au sporit competentele lui Badea. Acesta poate emite dispozitii „care vor fi obligatorii pentru orice persoana implicata in activitatea societatii, inclusiv pentru persoanele care fac parte din conducerea executiva sau cea tehnica".

De asemenea, orice hotarire care ar urma sa fie aprobata in Consiliul de Administratie, intr-o sedinta ordinara sau extraordinara, va trebui avizata mai intii de presedinte, acelasi care reprezinta societatea in problemele legate de justitie.

Dinamovistii isi asigura competentele Membrii Consiliului de Administratie trebuie sa incheie, conform aceluiasi document, o asigurare de raspundere profesionala, al carei cuantuam va fi stabilit ulterior. De asemenea, administratorii raspund pentru prejudiciile cauzate prin actele indeplinite de directori sau de personalul incadrat, cind dauna nu s-ar fi produs daca ei ar fi exercitat supravegherea impusa de indatorirea functiei lor. Administratorii sint solidar raspunzatori cu predecesorii lor imediati daca avind cunostinta de neregulile savirsite de acestia nu le comunica auditoriului financiar. Pe de alta parte, ei nu au voie sa divulge documentele confidentiale din societate nici dupa pierderea functiei.