Elena Udrea l-a intimpinat pe presedintele Traian Basescu, in judetul Buzau, alaturi de 40 de primari PD si de oficiali locali pedisti.

Originara din Buzau, fosta sefa a Cancelariei Prezidentiale nu a ratat ocazia de a-l intimpina pe
Elena Udrea l-a intimpinat pe presedintele Traian Basescu, in judetul Buzau, alaturi de 40 de primari PD si de oficiali locali pedisti.

Originara din Buzau, fosta sefa a Cancelariei Prezidentiale nu a ratat ocazia de a-l intimpina pe seful statului simbata, la vizita acestuia in judetul ei. Prilejul vizitei prezidentiale l-a reprezentat o serbare cimpeneasca. Intirziat o jumatate de zi din cauza conditiilor meteo - elicopterul nu a putut ateriza din cauza plafonului foarte coborit de nori -, Traian Basescu a descins, simbata dupa-amiaza, in localitatea buzoiana Cislau. La inceput a facut o baie de primari PD - 40 la numar - aliniati pentru a-i da onorul, cu pieptul inainte, peste care aveau petrecuta esarfa tricolora. A urmat baia de multime, unde multi dintre cei 3.000 de oameni s-au inghesuit la stringeri de mina, autografe, pupaturi, fotografii cu telefonul mobil, mingiieri de copii. Multimea a fost compusa in special din membri ai PD din judet, adusi cu autocarele.

Oamenii si-au asezonat sarmalele, cirnatii de Plescoi si tuica de Buzau cu melodiile Andrei si ale lui Benone Sinulescu. Intr-o pauza, a facut un show oratoric insusi Basescu. Cind a coborit de pe scena, o buzoianca l-a imbiat cu tuica. Cu coada ochiului, Basescu a vazut insa camerele de luat vederi atintite pe el. Ferm, a refuzat licoarea, spunindu-i femeii ca nu bea pentru ca e cu masina, desi coborise din elicopter.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.