Presedintele a sustinut, sambata, ca decizia magistratilor de la Tribunalul Vrancea in dosarul Mihailesti i se pare "nedreapta" si ca persoanele care au facut plangere au "obligatia" sa mearga mai departe in justitie. "Este extrem de dificil pentru u
Presedintele a sustinut, sambata, ca decizia magistratilor de la Tribunalul Vrancea in dosarul Mihailesti i se pare "nedreapta" si ca persoanele care au facut plangere au "obligatia" sa mearga mai departe in justitie. "Este extrem de dificil pentru un presedinte sa contrazica o hotarare a unei instante, dar am inteles ca nu este definitiva si irevocabila. Mai este o cale de atac si cred ca obligatia pe care o au cei care au facut plangere este sa mearga mai departe. Nu pot discuta hotararea judecatorilor, dar mi se pare nedreapta, cand transportul se facea in conditii ilegale, fara acte, fara masina pusa la punct", a afirmat Traian Basescu, citat de Mediafax. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.