RAPID - Farul 2-0
  Dupa eliminarea din Cupa UEFA, giulestenii au reusit o victorie mai lejera decat o arata scorul, care le repara moralul si poate asigura continuitatea pe banca tehnica a italianului Cristiano Bergodi. Patron
RAPID - Farul 2-0
  Dupa eliminarea din Cupa UEFA, giulestenii au reusit o victorie mai lejera decat o arata scorul, care le repara moralul si poate asigura continuitatea pe banca tehnica a italianului Cristiano Bergodi. Patronul Rapidului, George Copos, a lipsit de la tribuna oficiala, iar muntenegreanul Bozovici n-a fost inclus in lot din cauza escapadei nocturne alaturi de camerunezul Boya.     DESCaTUSARE. Fara spectatori, din cauza suspendarii primite in urma derby-ului cu Steaua, meciul din Giulesti a fost decis in prima parte a reprizei secunde, prin golurile lui Emil Dica si Mazilu. "Sunt multumit si bucuros pentru acest rezultat. La inceput am fost un pic nervosi, pentru ca e tensiune, a fost dificil mai ales dupa ratarea calificarii cu Nünrberg. Echipa a jucat bine, la fel cum a facut-o intotdeauna, mai putin in meciul cu Buzaul. Le multumesc baietilor pentru ce au facut si pentru ca au venit pe banca dupa primul gol sa ma imbratiseze", a declarat antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi. Resemnat, antrenorul Farului a declarat: "Asta e situatia la noi, atat putem".  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.