Tehnicianul gazdelor, Adrian Falub (foto), si-a dat demisia dupa al zecelea meci fara victorie in Liga 1.

A saptea infrangere a inregistrat-o sambata, in fata lui Poli Timisoara, desi clujenii au condus cu 1-0. Dupa meci, Falub a dat vina
Tehnicianul gazdelor, Adrian Falub (foto), si-a dat demisia dupa al zecelea meci fara victorie in Liga 1.

A saptea infrangere a inregistrat-o sambata, in fata lui Poli Timisoara, desi clujenii au condus cu 1-0. Dupa meci, Falub a dat vina pe ghinion. "Nu sunt multe de spus dupa acest meci. Am pierdut din nou la limita, dupa ce am avut din nou 1-0. astia suntem acum. Nu cred ca am facut un joc slab, am avut ocazii la fel de multe ca timisorenii, iar din acest motiv cred ca rezultatul nu e echitabil. Situatia este chiar foarte grava la echipa, sunt probleme grave. Avem o pauza de doua saptamani, in care trebuie sa analizam ce se intampla", declara tehnicianul.


SEDINTÃ…. Sambata seara insa, dupa o sedinta a Consiliului de Administratie, Falub si-a reziliat contractul pe cale amiabila. Tot dupa meciul cu Poli a demisionat de la "U" Cluj si directorul general Alin Banceu. "Le multumesc lui Alin Banceu si Adrian Falub pentru ceea ce au facut pentru Universitatea, in special pentru promovarea echipei. Cautam acum persoane competente, care sa ii inlocuiasca, in incercarea de a salva, daca se poate, echipa de la retrogradare", a declarat Lucian Danciu, presedintele Consiliului de Administratie al gruparii clujene. Danciu a precizat ca echipa are liber pana maine, iar apoi de antrenamente se vor ocupa secunzii Francisc Dican si Marius Popescu. In schimb, Adrian Falub ar putea primi o functie administrativa in cadrul clubului.


MODESTIE. Dupa aceasta noua victorie, Poli Timisoara nu mai putea sa paraseasca podiumul, indiferent de rezultatele de ieri. Totusi, mijlocasul Dan Alexa si-a amintit ca banatenii au avut si in 2006 un start bun, dupa care a urmat un declin. "Nu am avut emotii la primirea golului, stiam ca putem reveni, pentru ca Universitatea Cluj e o echipa de moral. Trebuie sa ramanem modesti, acesta e doar inceputul campionatului. Anul trecut am avut un start bun si apoi a urmat un declin. Sa fim modesti si sa jucam fiecare meci pe teren", a spus Alexa. Si antrenorul Dusan Uhrin jr si-a laudat elevii. "Sunt multumit, jucatorii au evoluat pana la sfarsit cu raspundere. L-am pus pe Radoi pe teren si a dat gol, iar Aliuta probabil a facut cel mai bun joc al lui", a precizat Uhrin jr.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.