Seful Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Suceava este urmarit penal pentru ca a luat peste picior si lovit un rrom adus la sectie pentru a fi audiat in legatura cu un scandal. Pentru a-l descoase pe scandalagiu comisarul Ioan Halaicu ape
Seful Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Suceava este urmarit penal pentru ca a luat peste picior si lovit un rrom adus la sectie pentru a fi audiat in legatura cu un scandal. Pentru a-l descoase pe scandalagiu comisarul Ioan Halaicu apelat la vechile metode de tortura. In timp ce facea glume ieftine cu cel audiat, comisarul a pus mana pe un baston si l-a lovit de mai multe ori in partea dorsala. Nici prin cap nu i-a trecut ca un subaltern in filmeaza si il va da pe mana procurorilor.

La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Suceava a fost informata ca procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Suceava au inceput urmarirea penala impotriva sefului de la Investigatii Criminale. Barbatul care a fost lovit este din judetul Hunedoara si venise la Suceava pentru a vinde diferite maruntisuri pe strazi. Totul a plecat de la un scandal intr-un restaurant din Suceava in care a fost implicata si persoana respectiva. Adus la sediul Politiei, barbatul a fost introdus in biroul Sefului de la Investigatii Criminale. Comisarul a trecut la glume si jigniri ieftine asupra rom ului. Nu s-a multumit cu atat si, folosindu-se de un baston, i-a aplicat acestuia si cateva lovituri „parintesti” la fund. Nu s-a gandit nici un moment ca vreunul dintre subalterni ar putea sa-i faca figura. Razvan Andreica, si el politist la Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Suceava, a prezentat un CD cu scenele de umilinta conducerii politiei, mai marii Inspectoratului inaintand apoi inregistrarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel.

Un coleg i-a platit o polita mai veche

Andreica are o varianta originala asupra modului in care a intrat in posesia imaginilor. El spune ca ar fi gasit CD-ul in cutia postala si apoi i s-a parut deontologic sa-l prezinte superiorilor pentru a lua masurile care se impun. Din primele cercetari se pare ca inregistrarea cu telefonul mobil a fost realizata chiar de unul dintre subordonatii lui Halaicu, care i-ar fi platit astfel o serie de polite mai vechi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.