Pentru a doua oara, concertul anual de Craciun care pana acum avea loc in Vatican se va desfasura intr-o alta locatie, informeaza site-ul Catholica. “Speram ca anul viitor ne vom intoarce in Vatican”, se spune intr-o declaratie a corpora
Pentru a doua oara, concertul anual de Craciun care pana acum avea loc in Vatican se va desfasura intr-o alta locatie, informeaza site-ul Catholica. “Speram ca anul viitor ne vom intoarce in Vatican”, se spune intr-o declaratie a corporatiei organizatoare. “Nimic nu ne-am dori mai mult decat sa ne intoarcem.” Si totusi, nici anul acesta concertul nu va avea loc in Vatican, ci la Verona, Italia, la Arena di Verona, in data de 9 decembrie. Evenimentul va fi transmis in Ajunul de Craciun, de televiziunea italiana RAI. Lista oficiala a artistilor invitati nu este confirmata, dar pana acum se pare ca printre ei se afla Michael Bolton, Pino Daniele, Sergio Cammariere, Anggun, Giovanni Allevi si Miguel Bose, precum si corul statului Virginia. In fiecare an acest concert strange bani pentru o cauza catolica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.