Bautura si femei. Acestea sunt ingredientele la care au apelat Pierre Boya si Vladimir Bozovici in noaptea de joi spre vineri, pentru a trece mai usor peste dezamagirea produsa de esecul inregistrat de Rapid cu FC Nürnberg.

Cum escapada a fost surprinsa de paparazii de la Cancan, devenind publica, cei doi au ajuns pe mana conducerii clubului.

AMENZI. Directorul tehnic al "alb-visiniilor", Nicolae Manea, a spus ca jucatorii in culpa nu vor scapa de amenda: "Conform ROI, Boya si Bozovici vor fi penalizati cu cate 300 de euro, 100 pentru fiecare ora petrecuta in oras dupa ora 23:00". Boya si-a recunoscut vina. "E adevarat ca dupa meciul cu Nürnberg am fost intr-un club cu prietenul meu Bozovici, insa nu am jignit poporul roman si nici pe Maftei sau pe Marius Constantin, care sunt prietenii mei", a spus camerunezul. Potrivit Cancan, Boya si Bozovici ar fi adus injurii Romaniei, despre care ar fi spus ca "este o catastrofa" si ar fi pus egalul cu Nürnberg pe seama prestatiei slabe a lui Maftei si a lui Marius Constantin.