Desi au invins la Targu-Jiu si isi pastreaza pozitia de lideri, clujenii au fost criticati la final de antrenor si de conducerea clubului. Autorul golului, Didy, a aparat poarta lui CFR dupa eliminarea lui Stancioiu.

Chiar daca lucrurile m
Desi au invins la Targu-Jiu si isi pastreaza pozitia de lideri, clujenii au fost criticati la final de antrenor si de conducerea clubului. Autorul golului, Didy, a aparat poarta lui CFR dupa eliminarea lui Stancioiu.

Chiar daca lucrurile merg bine in Liga 1 pentru CFR Cluj, antrenorul Ioan Andone este nemultumit de prestatia elevilor sai. La finalul jocului de la Targu-Jiu, tehnicianul a rabufnit: "Multi jucatori au jucat fara determinare".

CRITICI. Ando a continuat cu criticile si a fost de parere ca un rezultat de egalitate era mai echitabil: "Am fost dominati ca niciodata si eu nu sunt obisnuit cu asa ceva. Jucatorii trebuie sa-si respecte meseria, nu pot accepta asemenea accidente, cum s-a intamplat la faza cu Liviu Mihai. Mi-am facut griji". Antrenorul liderului din Liga1 a continuat: "Dupa aspectul jocului, un rezultat de egalitate era mai echitabil. Daca nu aveam noroc, nu stiu ce se putea intampla, pentru ca nu am avut decat doua ocazii. Cu Pandurii a fost cel mai slab joc al nostru. A fost o zi norocoasa".


EROU. La randul sau, presedintele Iuliu Muresan a precizat: "Cele trei puncte si faptul ca suntem pe primul loc ne fac sa fim multumiti, dar jocul nu a mers asa cum ne dorim. Unii dintre jucatori nu au fost concentrati indeajuns, iar daca ne dorim performanta nu trebuie sa subestimam pe nimeni".

Eroul clujenilor a fost atacantul brazilian Didy, care, in afara faptului ca a marcat unicul gol al partidei, a aparat poarta clujenilor in ultimele cinci minute, dupa ce Eduard Stancioiu a fost eliminat, iar Andone efectuase toate cele trei schimbari. "Desi eliminarea a fost conform regulamentului, nu era normal sa ne dea portarul afara cand mai erau cinci minute. Eu am decis ca Didy sa intre in poarta si a dovedit ca are calitati", a comentat antrenorul Ioan Andone. Antrenorul Pandurilor, Eugen Neagoe, era suparat la final: "Meritam un egal, au avut mare noroc. Ma bucura doar faptul ca am demosntrat ca putem pune probleme oricarui adversar".


ArbitrajAntrenorul celor de la Pandurii, Eugen Neagoe, a criticat arbitrajul brigazii conduse de Augustus Constantin. "Minteuan trebuia eliminat si i-am spus asta arbitrului pe un ton civilizat. In plus, am avut un penalty neacordat, la faultul asupra lui Ilie Iordache, iar doi clujeni ar fi trebuit avertizati in prima repriza. Nu vreau sa comentez mai multe, pentru a nu fi suspendat", a spus tehnicianul gorjenilor. De partea cealalta, Ioan Andone a declarat ca Stancioiu nu va fi iertat pentru faptul ca si-a lasat echipa in zece oameni: "A periclitat victoria si va fi sanctionat. Asta e sigur".


AccidentareIn minutul 20 al partidei, Liviu Mihai si-a pierdut cunostinta dupa un duel aerian cu fundasul clujenilor, Cadu, portughezul impingandu-l in saritura pe atacantul gazdelor, dupa care a cazut peste el. Jucatorul gorjean a ramas inconstient pe gazon si, dupa cateva momente, Salvarea a intervenit si l-a transportat in afara gazonului. Liviu Mihai a primit ingrijiri in ambulanta, fara a fi transportat la spital, fiindu-i aplicata si masca de oxigen. La pauza atacantul si-a revenit si a plecat la cabine. "A fost vorba despre o comotie", a explicat medicul echipei Pandurii, Florin Rasnoveanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.