Un caz cutremurator a fost descoperit in comuna Zorleni, din judetul Vaslui, dupa ce medicii dermato-venerologi au identificat mai multe cazuri de sifilis in localitate. Ei au aflat ca boala a fost transmisa de o minora care se prostitua de la varst
Un caz cutremurator a fost descoperit in comuna Zorleni, din judetul Vaslui, dupa ce medicii dermato-venerologi au identificat mai multe cazuri de sifilis in localitate. Ei au aflat ca boala a fost transmisa de o minora care se prostitua de la varsta de 9 ani, la care alte fetite inca se joaca cu papusile. Politistii vasluieni ancheteaza mai multi barbati din satul Popeni, comuna Zorleni, care au intretinut raporturi sexuale cu minora bolnava, in varsta de 12 ani. Din cercetari a rezultat ca fetita practica prostitutia de trei ani. Nicio autoritate a statului din comuna respectiva nu a sesizat drama acestui copil. Primarul, medicul, asistentul social sau preotul din comuna ar fi continuat sa pretinda ca nu stiu despre existenta unui copil obligat sa se prostitueze, daca barbatii care au profitat de situatie nu ar fi facut analize medicale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.