O scrisoare ajunsa prin e-mail la sfarsitul saptamanii trecute la Asociatia Romanilor din Italia (ARI) ii ameninta pe imigrantii romani, dar si pe reprezentantii diplomatici ai Romaniei in Italia.

MESAJUL. "Atentie la spate, pentru ca avem destule gloante si bombe pentru voi. Ajunge, daca voi credeti ca institutiile noastre vor continua sa va protejeze, nu va fi de ajuns. Atentie voua, cei de la Ambasada, atunci cand se vor indeparta pentru cateva minute patrulele, va vom arunca in aer, nemernicilor! O sa vedeti cu cati morti o sa se lase. V-a placut sa faceti tot ce ati vrut? Nici macar conationalii vostri din penitenciare nu sunt la adapost. Puneti-i sa va spuna ce se vorbeste printre detinuti", se arata in mesajul de amenintare.

TRASEU. Scrisoarea a ajuns si la reprezentantele diplomatice ale Romaniei din Italia. Radu Horumba, insarcinatul cu afaceri al ambasadei noastre de la Roma, a confirmat pentru Realitatea TV primirea mesajului de amenintare si a precizat ca nu e primul de acest fel.