Umbre care zambesc!

Ne-a enervat din nou circulatia de pe DN 1. Daca vineri a fost nebunie la iesirea din Bucuresti, ieri, normal, calvarul s-a mutat pe sensul de mers spre Capitala. Si firesc, televizoristii au fost pe faza. Transmisii pe
Umbre care zambesc!

Ne-a enervat din nou circulatia de pe DN 1. Daca vineri a fost nebunie la iesirea din Bucuresti, ieri, normal, calvarul s-a mutat pe sensul de mers spre Capitala. Si firesc, televizoristii au fost pe faza. Transmisii peste transmisii despre acest eveniment rutier atat de "rar" in Romania! Lasati-o mai moale, baieti!Ne enerveaza birocratia si indiferenta din tara asta. Spre exemplu, am vrea sa stim si noi unde este colonelul, maiorul sau ce-o fi el care trebuie sa contrasemneze deciziile pensionarilor beneficiari ai Legii nr. 309/2002? De trei luni omul nu mai este de gasit, iar hartiile se strang vraf la Departamentul Juridic al Casei de Pensii a Municipiului Bucuresti! Intereseaza oare pe cineva?Ne enerveaza fiecare zi de luni pentru simplul motiv ca vine dupa duminica!Ne enervam de pe-acum la gandul ca se cam strica vremea si se scumpeste gigacaloria. Sa vedeti ce intretineri vor fi in aceasta iarna!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.