Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat sambata ca Ion Iliescu trebuie sa se hotarasca daca mai doreste sa faca parte din actuala echipa pana dupa alegerile europarlamentare. El a anuntat ca in partid se instituie un moratoriu in timpul caruia n
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat sambata ca Ion Iliescu trebuie sa se hotarasca daca mai doreste sa faca parte din actuala echipa pana dupa alegerile europarlamentare. El a anuntat ca in partid se instituie un moratoriu in timpul caruia nimeni nu mai trebuie sa atace actuala echipa. Anuntul a fost facut de Geoana la sfarsitul unei sedinte in care ar fi trebuit sa se discute despre o eventuala sanctionare a lui Ion Iliescu pentru declaratiile critice la adresa conducerii centrale din ultimele zile. "Cei care, din acest moment, indiferent cum se numesc, vor continua sa aiba declaratii sau gesturi care nu sunt conforme cu disciplina si cu coerenta partidului nostru, vor situa automat in afara partidului si comitetul executiv va actiona pentru indepartarea lor", a declarat Geoana. El a mai spus ca cine se simte bine in echipa este binevenit sa ramane, cine nu se simte bine este binevenit sa plece, a adaugat el. Mai mult, liderul PSD a tinut sa-i dea o replica lui Ion Iliescu care a spus ca Geoana ar trebui sa fie recunoscator pentru ca l-a numit ambasador in SUA. Geoana a spus ca el l-a propus pe Iliescu presedinte de onoare, ajutandu-l sa revina in echipa de conducere dupa ce l-a invins la Congresul din 2005. Cu o oarecare ironie, Geoana a mai spus despre Iliescu ca se raporteaza la el "ca la taica-miu", dar a aratat ca si el are datoria de a respecta disciplina de partid. Geoana il va informa pe Iliescu de deciza CEX printr-o adresa oficiala si printr-o discutie lamuritoare. El a adaugat ca a fost dispus sa lase deoparte etichetarile si vorbele grele din ultima vreme la adresa sa pentru ca este important ca partidul sa dea dovada de unitate.

Iliescu nu-l baga in seama pe “vataful de pe mosia PSD”
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a ignorat, sambata, sedinta PSD de la Brasov. Fostul presedinte s-a dus din nou la Senat, la capataiul lui Antonie Iorgovan spunand ca nu este interesat de "ciondaneli marunte", cand "oameni de calitate ne parasesc si fac umbra pamantului altii".
"Decent era sa fi asteptat sa fie inmormantat Iorgovan. (...


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.