La Club Diesel din Cluj, 13 trupe din tara s-au intrecut pentru un loc pe podium in "Batalia mondiala a formatiilor, 2007".

In finala primei editii GBOB de la noi, formatia clujeana Grimus a castigat premiul I si va reprezenta Romania la
La Club Diesel din Cluj, 13 trupe din tara s-au intrecut pentru un loc pe podium in "Batalia mondiala a formatiilor, 2007".

In finala primei editii GBOB de la noi, formatia clujeana Grimus a castigat premiul I si va reprezenta Romania la "The global battle of the bands" de la Londra, intre 4 si 6 decembrie.

Premiul al II-lea (un efect de chitara Danelectro, seturi de corzi de chitara si bass plus un set bete de toba profesionale Hayman) a fost acordat trupei Altar. Ocupanta locului al III-lea a fost formatia Deka Dens din Bucuresti, care a castigat un efect de chitara Danelectro plus seturi de corzi de chitara si bass Ernieball plus un set de bete de toba profesionale Hayman.

Premiul special oferit de firma Grosmann a fost castigat de grupul Prometeu, din Brezoi, premiul constand intr-o chitara stage profesionala construita dupa specificatiile castigatorului (in valoare de 750 de euro).

Premiul special al juriului a fost castigat de chitaristul trupei Les Elephants Bizarres din Bucuresti, acesta fiind o chitara meseriasa, marca Daytone.

La acest concurs au participat: Altar (Cluj), Campia Libertatii (Bucuresti), Deka Dens (Bucuresti), Eye See Red (Medias), Grimus (Cluj), Habar (Arad), Jokerman (Cluj), Les Elephantes Bizarres (Bucuresti), Mea Nox (Bucuresti), Mercedes Band (Sf. Gheorghe), Prometeu (Brezoi), The Mood (Bucuresti) si Un-Done (Bucuresti).

Miza acestui concurs este un turneu mondial, 100.000 de dolari si trofeul de aur "The best world new band 2007". Dupa mai mult de 300 de finale desfasurate in toata lumea, pentru prima oara, o trupa din Romania va avea sansa sa fie prezenta la varful industriei muzicale mondiale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.